Konversationen slutade i deppig monolog

jag hade en till början spännande dialog över facebook med en sån där människa som bor i USA fast är svensk. konsersationen gick dock över till att bli fruktansvärt stel från att ha varit deppig varför konversationspartnern övergav konversationen så att jag istället fick bilda mig en monolog. Jag kom fram till fruktansvärt mycket bra under denna monolog. Kanske borde jag spela in mina monologer? grejen är dock den att om jag spelade in mina monologer så vore de inte lika informativa eftersom jag då skulle känna mig bunden. Om ni spionerar på mig dock, så är jag övertygad om att jag kan lära er DÖDLIGA mycket. personligen är jag ngn sorts, övermänniska.

North Korea

Klockan är nu två och jag sitter och skriver om Nordkorea tillsammans med min kära klasskamrat Jonatan. Hur många av er har någonsin ens suttit till ett och skrivit om vare sig Nord eller Sydkorea?

Nedan har........

.......du måhända det bästa youtube-klippet som någonsin har gjorts.

Vemod

Det är med vist vemod jag konstaterar att jag kollat ikapp South Park. Tidigare längtade jag efter detta ögonblick, tänkte att det skulle kännas häftigt men nu räds jag bara av tanken att jag liksom liksom många andra gör skall gå runt hela veckan och klaga på att det nya avsnittet blivit försenat etc.
Fitta också

Fint citat

I det återkomna programmet Förkväll på tv4 så har de ett inslag i vilket en kille får snabbdejta tre damer varefter han får välja en att gå på fortsatt dejt med. Dagens ungkarl var något åt TÄBB-hållet men nästa veckas kille han är en annan femma. För det första är han ju polis men så är han också väldigt poetisk, se bara vad han kläckte ur sig under intervjun "ett liv utan kärlek, det är som en pistol utan kulor, det funkar inte". Utomordentligt vackert sagt må jag säga!

Önskar ni vara med i Förkväll nästa torsdag och få chansen att gå på dejt med Polisen Peter så klicka här.

Sjuk idag

Idag är jag såsom rubriken antyder sjuk. Det är förjävligt hur plötsligt sådant kan komma, senast igår var jag ju top notch. Ont i halsen och snuva har jag men värst av allt är den där extra salivutsöndringen jag får ibland när jag är sjuk. Vad i helskotta skall den vara bra för? Riktigt iriterande är det i alla fall att behöva gå och spotta hela tiden.

Jag vill bli frisk

Bra med undantag för bussjäveln

Idag var dagen mig till mycket stor belåtenhet. Matilda var inte längre någon surfitta och i skolan kollade vi i princip bara på film hela dagen. Det enda under dagen som inte gladde mig allt för mycket var att jag 124:ans buss som jag skulle åka med till Alvik var 12 min sen. Lita aldrig på 124:an, det är utan tvekan den mest opåtlitliga bussen i hela Sverige!

DÖD ÅT DEN!

Måndag morgon är....

fruktansvärt, lika fruktansvärd var idag typ alla. Matilda i klassen var en sur och tvär fitta, Mauritz, Jonathan och Jonas skolkade så jag hade ingen att äta med och till råga på allt så knöcklade Jonas ihop min autograf jag hade fått utav Kalle Schulman. All of that made me a really sad panda!

Efter skolan blev allt bättre dock då jag på väg hem träffade Blåtiran vilken sa att han var på väg till Jonas dit alltså även jag följde med. Där började vi se på någon serie om en high schoollärare som flippar och börjar koka meth. Tung kille ffs!

Over and out

Amerikanskor på middag

Igår så bjöd vi hem en familj, dess utbytesstudent samt hennes kompis på middag för att fira min mors födelsedag vilken dock är idag. Välsmakande mat åt vi och trevligt hade vi likaså. Dessa amerikanskor som alltså utbytesstudenten och hennes kompis var, de har inte varit i Sverige längre än sen i Augusti så de sög på svenska varför vi för det mesta talade engelska vilket på sätt och vis för oss till det väsentliga i detta inlägg.

Jag vill ut och insupa främmande länder, förbättra min engelska, lära mig nya språk, träffa nya människor. Kort sagt, jag vill bli utbytesstudent igen!

Dagen so far in punkter

  • Vaknade vid tio.
  • Åt frukost.
  • Planterade lökar i trädgården.
  • Sopade en trappa.
  • Åt lunch.
  • Satte på en film vilken jag somnade till.
  • Vaknade nyss, nu sitter jag alltså här.

Intressant slutsats?

Jag tror jag tar den en annan gång, är allt för alkoholpåverkad nu.

Dagen i punkter

  • Jag slapp bära massa golv eftersom leverantören blev fördröjd
  • Jag träffade Karin på Tolvan.
  • Vi käkade "lunch" på Sleven.
  • Vi var i skolan.
  • Hade naturkunskap och internationella relationer.
  • Fick MVG - på ett prov i Internationella relationer vi fick tillbaka
  • Gick till Treat med några klasskompisar efter att vi slutat
  • På Treat satt Calle Schulman, jag frågade efter hans autograf. Jag fick den!
  • Åkte hem till Bromma.
  • Nu skall jag snart äta.
  • Sen får vi se.

Snart bryter helvetet lös

Har precis duschat och sitter nu som ni kanske förstår med datorn och bloggar. Jag är fruktansvärt hungrig och skulle vela åka in till stan och få mig ett riktigt skrovmål innan skolan. Detta kan jag dock ej eftersom det klockan tolv skall stå, håll i er nu. En och en halv kubikmeter golv utanför vår dörr som jag måste bära in. Tydligen väger en och en halv kubikmeter golv ungefär 750 kg och jag känner mig aningen kritisk till hur mamma har tänkt sig att jag skall bära in allt det själv på, få se nu 15 minuter. Därefter måste jag nämligen pallra mig iväg till skolan, suck.

Det blir spännande och se hur det här går. Tror NI att jag klarar det?

Ch-ch-ch-ch-Changes

Det tycks som om nära hälften utav min läsarskara har utryckt sitt ogillande om att jag bara skriver saker gällnde mitt bottenlösa hat gent emot Isabella. Eftersom jag inte är gjord utav trä tänkte jag därför göra er till viljes beträffande denna delikata fråga. Dock anser jag ej själv att jag egentligen har något spännande att förtälja just nu varför jag endast kan förse er med en liten fundering kring låten Canelloni Macaroni framförd utav Lasse Holm.

Hur fan kan man skriva en så bedrövlig text till en så vacker melodi?

Det bottenlösa hatet

Idag vaknade jag till en gruvlig dröm. Jag drömde att Isabell i sällskap med hennes hundar kom marcherandes in på mitt rum med symbaler och pukor i högsta hugg. De smälde och dånade som bara den! Vaknade kallsvättig och med en puls uppe i undra gjorde jag såklart varpå jag stängde av väckarklockan som jag nu i eftertanke tillåter mig anta var vad som triggade denna dröm.

Botten har snart dragits ur, mitt hat gent emot Isabella (som hon själv kräver att bli kallad) är på vippen att bli bottenlöst. Om hon så mycket som tittar snett på min kompis, åh Gud, det kommer bli en fight, fight fight fight in the night!

Isabell

Det går en tjej i min klass som insisterar på att jag skall kalla henne Isabella. Jag vägrar dock att falla efter för hennes förtryck så jag fortsätter kalla henne Isabell för hon är så himla dum, jag tror jag dör!

blogg.se håller på att kväva min impuls

Idag under rättskunskapslektionen så arbetade jag tillsammans med innan nämnda Isabell som ville äta bulle idag efter skolan. Hur som helst kollade vi då runt på lite bloggar och jag visade henne min gamla skorv. Då fick jag sådan lust att börja blogga igen. Denna lust stagnerade dock illa kvickt efter att ett helt inlägg försvunnit spårlöst då jag skulle publicera det. Och nu när jag inte heller lyckas ladda upp en ny bild känns det till och med som om det vore bäst att lägga hela projektet på is. Jag tar en "bloggpaus" nu på ett par timmar och om saker och ting inte fungerar bättre då, då skiter jag i den här SKITEN!

Okej?

Isabella i klassen

Det går en tjej i min klass, jag tänker inte säga vad hon heter i efternamn men i förnamn heter hon liksom rubriken antyder Isabella. Hur som helst så är Isabella ganska snäll, men hon är fett sne för hon undrade om vi skulle käka en bulle efter skolan. Hallå, var inte kanelbullens dag igår, BIIIIATCH?

over and out