Lagliga våldtäkter och byggarbeten

För det första, Gud vad det byggs! Jag hatar faktiskt byggarbeten, i varje fall när det gäller att bygga nya hus. Vem fan vill ha en till granne liksom? Aja, det finns ett särskilt bygge jag stör mig på. Det är det nya bygget på Höglandstorget. Det ligger nämligen till så att den tvingar mig att ta en omväg och dessutom skymmer så att jag inte ser om spårvagnen står på station. I runda slängar kan det där bygget säkerligen generera mig timmar med sen ankomst!!!! Så iriterande asså, dessutom kanske de råkar skada en gammal ek när de arbetar där och det är ju inte heller kul.

"Nåja, i festen var det helg" Skrev jag först, sen när jag upptäckte med fel blev jag så fäst vid felet att jag bara var tvungen att ha det kvar, kanske kan jag mynta det som ett nytt utryck? Tycker ni som mig, använd utrycket! Hur som helst så var det faktiskt fest i helgen, det var hos Carro en typ skitschtekig guzz som gick Franska skolan men som nu förpestar Kungsholmen med sin närvaro, förvisso har hon ganska mycket frånvaro men ändå...... Nåja, där var i varje fall massa småschtekar såsom Andrea, Klara, Jasmina, David, William, Eliot, Lisa, Wendy, Piere, Tobi, Julia, Rosling,,,,, oså säger vi att det där i runda slängar var 1/5 (troligen mer) av gästerna varav de onämnda jag inte orkar nämna, det tjänar egentligen ingenting till förvisso eftersom ändå ingen läser längre och ett fåtal att mina läsare vet vilka det är jag talar om. De namn jag nämnde känns också jävligt värdelösa. Vad som dock inte är värdelöst att veta är att det där fanns mer pundhuven än mig! Tror faktiskt det fanns rätt många för en dator blev stulen av någon bageh kille och någon/några andra roade sig med att smula kex i folks brevinkast, mog1 säger jag bara!

Aja, det var i varje fall i min värld en riktigt rolig tillställning med mycket trevligt folk även om det där fanns mer rötägg än mig:)

SKIT I HUR JAG STAVAR, SPECIELT SPHINXONE:D:D:D:D:D


Öh, glömde de lagliga våldtäkterna! Jag tror det var i sällskap med Klara Nördlig, VIktor Bendz och kanske MONGOPATRIK (SOM ALLA HATAR) som vi kom på att det kanske kan vara lagligt med våldtäkt om man ger sig samtyckte och typ stönar?  (Något åt det håller iaf)


SCHÖSS!