Lång promenad, genom och från stan!

Höhö, rubiken rimmade ju typ!

Såja, kanske skall om min promenad och hur den kom sig samt annat som hörde den kvällen till. Jag sitter och känner för att se film. Viktor gör detsamma, så vi hyr en film och tvingar Lovisa och Anna att se den med oss. När vi väll kommer hem igen har ingen lust att se Da Vincikoden vilken var filmen vi hyrde så vi ser Hercules istället. När vi nästan sett klart den drog Anna och Lovisa hem varför jag och Viktor ville hitta på något nytt. Vi ringer några samtal och springer därefter iväg till tolvan in mot stan.

På tolvan träffar jag den förtjusande Charlie som också är på väg in mot stan. Så jag och min kamrat Viktor samtalar med Charlie på vägen in. Av henne får jag veta saker som ligger mellan himmel och jord och som dessutom förvånade mig en hel del, läsarkretsen består inte bara utav små fjortisar=O I Alvik så skiljdes våra vägar åt och vi mötte istället upp med Patrik, Jolis och Jesper. Vi åkte till det där som var åt festhållet bara för att när vi kom fram konstatera att en människas dundertabbe resultera i att vi inte fick komma in, sooooooft tänkte vi och gick och satte oss som en annan lodare i Vanadislunden. Efterhand droppade folk ut och med dem gjorde vi sällskap en bit. Vi splittade ifrån dem jag, Viktor och Jolis för att käka på donken.

Det borde vi inte gjort för under tiden vi satt på donken slutade tuben att gå eftersom det denna dag råkade vara vardag, alltså inte helgdag. Ingen av oss hade lust att pröjsa taxi så de vart bara att traska ifrån Rådmansgatan hem till Höglandstorget i Bromma. Jaja, mer detaljerat pallar jag inte skriva men jag kan säga att promenaden tog en tid och att vi hade kul!

Dagen efter åkte jag och min familj ner till båstad för att fira jul. Fira jul, det gjorde vi med mormor och hej vad det är samt annat patrask såsom gris och godis. Kvar efter jul var vi några dagar. Jag och min for tog oss en häftig promenad till Horns hallar, det var häftigt!

Åkte hem det gjorde vi. Så hem kom vi efter en ansträngande biltur. Åkte in till stan för att byta och köpa saker och hej vad det är. Köpte fina saker i mitt tycke, den bästa julklappen var föresten min starka ficklampa. Den lyser starkt!

Efter att ha flummat runt på mellandagsreorna en tid var det dags för fekke ute på mitt land. Så jag och ett crew bestående utav Clemedt, Oskar, Jolis, Patrik, Jesper, Viktor, Erik, Victor, Benne, Carro, Andrea, Jasmina, Emma, Ullis, Dolci, Tove, Julia och Lisa tog oss ut till mitt land. Resan var rolig och roligt var även att få lysa med min ficklampa. Tyvärr fick vi inte riktigt igång värmen så vi fick issolera oss till ett rum samt starta en eld för att få upp värmen. Efter några timmar hade vi det ganska varmt men då slängde tyvärr någon på ett par pizzakartonger vilket gav en jävla massa rök vilket gav oss ett rökfyllt rum vilket vi var tvunget att vädra vilket även vädrade ut all vår värme=/ Så tillbaka på noll och utan ved var vi nu och frös som djur. Faktum är att det i köket faktiskt var kallare än i kylskåpet! Men men efter en rolig men som sagt kall kväll vaknade vi och började städa varefter vi åkte hem, då var man trött.

Någon dag eller två efter det så var det nyår. Jag hann som tur är ta igen mig efter våran vistelse på Vindö. Först käkade jag middag hos några trevliga familjefilurer och sen drog jag till Jesper. Därefter stack vi till en häftig tjej vid namn Wera, Wera har en ännu häftigare kamrat vid namn Nora. Nora är häftigast av alla och har en solmask, den skall jag få någon gång:). Hos Wera hade vi det mycket roligt och trevligt, enda felet var att det gick lite snett när hemresa kom på tal.............

Oså nu efter nyår så har jag typ bara segat, gick på bio någon gång. Såg någon film, typ Analkampen. Den var kul. Schägget mäter 0,1 m.